Predstave za kompanijeOtkrijte kako da za vašu kompaniju napravite uspešan i nezaboravan događaj na kojem će svi uživati...Garantovano! Da li tražite nešto novo, posebno i uzbudljivo za sledeći događaj u vašem preduzeću što će zadovoljiti sve prisutne? Jeste li u potrazi za zabavom koja je interaktivna, inspirativna, intrigantna i ostaje u sećanju? Jeste li umorni od pokušaja vaš poslovni sastanak, zabavu, kongres napravite uspešnim? 

Sastojci za uspešan kompanijski događaj - smeh, interaktivnost, zabava i fascinacija su upravo ono što Volare donosi. Njegov šov je interaktivan, neverovatan i sa velikom dozom komedije.

 

                              Mađioničar Volare - nastup u hotelu Park - Novi Sad
                   mađioničar volare nastupa pred publikom

Volare može prilagoditi svoje nastupe tako da zadovolji vaše potrebe i zahteve, što podrazumeva i uključivanje vašeg logotipa ili prodajne poruke u bilo koju od njegovih prezentacija. Nakon konsultacije sa vama, Volare će kreirati poseban performans koji šalje određenu poruku vašim klijentima. Vaša publika će vam zahvaliti na onome što ste im priredili i izgledaće te sjajno u očima vaših klijenata i poslovnih partnera.

Najbolje od svega, posmatrači će zauvek pamtiti vašu firmu, proizvod ili uslugu nakon predstave.                                Podelite ovu stranicu sa drugima

Powered by liveSite Get your free site!